Click-Bits Chicken + Lamb

Poslastice – piletina + jagnjetina

1/3

Detalji o proizvodu

Detalji o proizvodu

Sastav proizvoda

Uputstvo za hranjenje

Dostupnost

Detalji o proizvodu

Koristimo Fleischsaftgarung za pripremu naših Click-Bits Chicken + Lamb. Fleischsaftgarung je metoda pripreme svežeg mesa. Razvijen je u kuhinji, a ne u industriji stočne hrane. Metoda se zasniva na tehnikama koje kulinari često koriste kako bi meso učinili ukusnijim i zdravijim upotrebom mesnih sokova. Fleischsaftgarung je pažljivo odabrana kombinacija ovih tehnika kuvanja, prilagođena fizičkim potrebama i interesovanjima pasa. Fleischsaftgarung je proces u kome se sveže meso kuva u sopstvenom mesnom soku bogatom hranljivim sastojcima, baš kao u kuhinji. Naše poslastice se proizvode kada se sveže meso kuva na niskoj temperaturi tokom dužeg vremenskog perioda, a mesni sok se konstantno koncentriše pomoću tehnike kuvanja poznate kao redukcija.

Zbog jedinstvene FSG metode pripreme, naše poslastice su:

✓ Posebno hranljive

✓ Prava poslastica za Vašeg psa

✓ Mekana zbog visokog sadržaja isključivo svežeg mesa i mesnih sokova

✓ Visoko svarljiva

✓ Ne otiče u stomaku psa (bez nadimanja i značajno smanjena šansa za torziju želuca)

✓ Sadrže manje ugljenih hidrata

Fleischsaftgarung (FSG) metoda pripreme čini Platinum hranu za pse ekvivalentnom visokokvalitetnoj ljudskoj hrani. Našu hranu za pse redovno testiramo u jednom od najpoznatijih nezavisnih centara u Nemačkoj - TUV SUD ELAB.

Sastav proizvoda

Sastav

Sveže pileće i jagnjeće meso (76%), sveža pileća džigerica, lomljeni pirinač, ekstrakt zelenih dagnji, sušena šargarepa, sušeni paradajz, sušeni afrički neven, suvi maslačak, sušeni brokoli, suvi zeleni čaj, sušena kamilica, suvo mleko ili ovo seme, sušeno seme brusnice, sušene morske alge, kalijum hlorid.

Analitički sastav

Sirovi proteini 24.0 % Sirova vlakna 2.5 %
Sirova ulja i masti 9.9 % Kalcijum 1.5 %
Sirovi pepeo 6.5 % Fosfor 1.0 %
Vlaga (prirodni udeo) 18.0 %

Hranljivi dodaci po kg

Bez dodatih vitamina ili minerala.

Uputstvo za hranjenje

Preporučujemo: 20 do 30 grama na 10 kg telesne težine psa što je okvirno 20-30 Click Bits-a dnevno. Molimo Vas uvek obezbedite svom psu svežu vodu.

Preuzmi tabelu ishrane u PDF-u

Dostupnost

Uskoro ponovo dostupan.

Sa zadovoljstvom vam šaljemo neobavezujuće obaveštenje e-poštom čim artikal ponovo bude dostupan.

Molimo Vas da izaberete neku od ponuđenih opcija!

Vaš Platinum

2019, 2020 i 2021 najbolje ocenjena hrana za pse na nezavisnom onlajn portalu CheckForPet. Preko 50.000 pozitivnih recenzija kupaca u Trusted Shops-u.

Često postavljena pitanja

Iskustva korisnika

Pre nego što sam otkrila PLATINUM moj pas Nala je probala mnogo različitih vrsta hrane ali je imala intoleranciju na sve njih. Otkada je hranim PLATINUM-om svi problemi koje je imala su nestali. Bilo da se radi o sočnoj suvoj hrani, vlažnoj hrani ili poslasticama i bez obzira na ukus hrane. Nala voli sve. Posebno poslastice.

Stephanie R. sa svojim psom Nalom

Uno je razigran i živahan fok terijer. Hrana za njega nije samo ishrana, on voli svoje poslastice. Već smo koristili PLATINUM suvu hranu za pse u školi za pse da ga nagradimo za slušanje komandi ili da ga motivišemo za nove trikove. Takođe voli kada ih stavimo u njegovu kuglicu za hranu, i mora da je kotrlja da bi pustio male komadiće.

U svaku porudžbinu dodajemo neke od malih sočnih šoljica. Oni se služe posebnim danima kao „gozbe“. Da, Uno je malo razmažen.

PLATINUM pomaže u tome: redovno dobijamo našu pošiljku koja se automatski isporučuje u našu kuću. Uvek prvoklasna usluga i kvalitet. A ako odložimo pretplatu za nekoliko dana, servisni tim je uvek ljubazan i od pomoći. Hvala, PLATINUM!

Kornelija V. sa svojim psom Uno

Imam samo pozitivna iskustva sa vašom hranom sa mojim labradorom. On ima osetljiv stomak, ali do sada je dobro podnosio vašu hranu.

Pomogli ste mu da se oslobodi simptoma.

Pa hvala Vam!

Gernot M. sa svojim psom Lavom

Jeo je različite marke i vrste hrane. Međutim, nakon nekog vremena, hrana se nije slagala sa njim, pa bismo probali drugu, i to je trajalo neko vreme.

Prešao sam na PLATINUM pre više od 2 godine i od tada on nikada nije imao problema. Veoma dobro podnosi hranu, i mokru i suvu. Glavni razlog zašto sam odabrao PLATINUM bio je visok sadržaj mesa. Takođe, mokra hrana zaista dobro miriše, a suva je blago mekana. Takođe je veoma zdrav.

Veoma smo srećni što smo prešli na PLATINUM i ostaćemo verni kupci.

Ivon A. sa svojim psom Rokijem

Još od svog šteneta jede PLATINUM suvu hranu za pse. Uvek je to odlično podnosio. Pošto je Joši veoma aktivan pas, nije uvek jeo. Već otprilike godinu dana hranimo ga i mokrom hranom.

On mnogo voli ovu kombinaciju

Joši jede sve ukuse, ali mislim da mu je apsolutni favorit piletina.

Larisa V. sa svojim psom Jošijem