Neodoljivo ukusno

Freshmeatdryer

MeatCrisp je izuzetna hrana za mačke čije su posebne karakteristike rezultat pripreme u Freshmeardryer-u. Ovim procesom se čuvaju prirodni mikro-nutrijenti i amino kiseline mesa što čini MeatCrisp boljom zamenom za mačju prirodnu hranu od većine komercijalnih hrana za mačke. Vaša mačka će biti zadovoljnija i srećnija.

Fantastičan ukus bez atraktanata ( pojačivača ukusa )

Prirodan ukus MeatCrisp-a čini ovu hranu neodoljivom za Vašu mačku. Većina vlasnika čije se mačke hrane MeatCrisp-om nam javljaju da mačke žele samo Meatcrisp i odbijaju da jedu drugu komercijalnu hranu osim nje. MeatCrisp ne sadrži atraktante ( pojačivače ukusa ). Prirodni ukus ove hrane koju mačke toliko vole dolazi isključivo iz svežeg mesa a očuvan je zahvaljujući pripremi Freshmeatdryer-om.

Sveže meso bez mesnog ili mesno-koštanog koštanog brašna i prerađevina od mesa

Hraskava tekstura i prirodni ukus mesa MeatCrisp-a su takođe rezultat pipreme u Freshmeatdryer-u. Freshmeatdryer suši sveže meso i ostale sastojke neophodne za zdravlje mačaka, na niskim tempreraturama i vazduhom koji stalno cirkuliše. Spor neprekidan proces sušenja čuva prirodne nutrijente neophodne za zdravlje Vaše mačke. MeatCrisp se priprema bez mesno-koštanog brašna i prerađevina od mesa zbog toga što se ovi sastojci pre proizvodnje hrane za mačke, prethodno više puta termički obrađuju i izlažu visokom pritisku. U poređenju sa svežim mesom, mesno - koštano i prerađevine od mesa sadrže značajno manju količinu nutrijenata, veći udeo pepela a proteini koji se u njima nalaze se daleko teže vare i apsorbuju. Stoga, mesno koštano prerađevine od mesa imaju značajno manju nutritivnu vrednost od svežeg mesa. MeatCrisp se pravi isključivo od svežeg mesa!

Prednosti MeatCrisp-a:

✓ 83% svežeg mesa ( bez mesnog brašna i prerađevina od mesa )

✓ Prirodni sastojci

✓ Ne sadrži atraktante ( pojačivače ukusa )

✓ Bez žitarica koje sadrže gluten

✓ Bogata nutrientima i laka za varenje

✓ Optimalan sadržaj taurina