Bez nadimanja

Zahvaljujući Fleischsaftgarung-u

Hrana za pse pripremljena Fleischsaftgarung (FSG) metodom

Šta je Fleischsaftgarung?

Mi koristimo Fleischsaftgarung (FSG) metod kuvanja kako bi napravili našu sočnu suvu hranu. Ovaj metod pripreme hrane je razvijen u kuhinji, a ne u industrijskim uslovima. Ceo proces je baziran na tehnikama, koje vrhunski kuvari često koriste, kako bi meso bilo ukusnije i zdravije kuvanjem u njegovom sopstvenom soku. Fleischsaftgarung (FSG) je pažljivo odabrana kombinacija ovih kulinarskih tehnika i prilagođena potrebama pasa. Fleischsaftgarung (FSG) je proces u kome se meso kuva u sopstvenim sokovima bogatim nutrientima, baš kao u pravoj domaćoj kuhinji. Naša sočna suva hrana se pravi tako što se meso dugo kuva na niskoj temperaturi u sopstvenim sokovima, koji zahvaljujući kulinarskom procesu redukcije prelaze u gušći oblik i ostaju u hrani obezbeđujući joj potrebnu vlagu.

Dobrodošao Snupi!

Snupi je imenovao sebe ambasadorom hrane koja se priprema metodom Fleischsaftgarung. On će nam pomoći da objasnimo neke detalje.

Fleischsaftgarung kao metoda zaštite zdravlja pasa.

U svetu prepunom marketinških slogana, jako je teško razlikovati one dobre proizode od loših. Zato smo odlučili da angažujemo TÜV-Süd Elab da redovno i nezavisno testira našu hranu napravljenu Fleischsaftgarung metodom i da objavljuje parametre testiranja i rezultate tako da budu dostupni javnosti.

Parametri testiranja se postavljaju u formi pitanja:

Da li hrana napravljena Fleischsaftgarung metodom zaista sadrži onoliki procenat svežeg mesa koliko se navodi u reklami?

✓ Da. Ovo je potvrđeno TÜV-Süd Elab testom

Da li su deklaracije na hrani ispravne i tačne?

✓ Da. Ovo je potvrđeno TÜV-Süd Elab testom

Da li je hrana napravljena Fleischsaftgarung metodom bezbedna sa bakteriološke tačke gledišta, tj da ne sadrži bacile i bakterije ( poput Enterobakterije, Ešerihije kolli, Bacillus cereus, Stafilokoke, Clostridium perfringens, Salmonelu i ostale ), kvasce/buđi kao i teške metale i mikotoksine?

✓ Da. Ovo je potvrđeno TÜV-Süd Elab testom

Fleischsaftgarung (FSG) daje posebne karakteristike našoj hrani za pse:

✓ Posebno bogata nutrientima

✓ Pravi specijalitet za Vašeg psa

✓ Lako se vari

✓ Ekstremno produktivna usled velike koncentracije nutrienata

✓ Dobra za zube ( manje ugljenih hidrata smanjuje mogućnost formiranja kamenca )

Dodatne osobine naše sočne suve hrane:

✓ Lako se žvaće i mekana je zahvaljujući sokovima iz mesa

✓ Ne izaziva nadutost stomaka

Priroda je stvorila telo Vašeg psa da jede sveže meso kako nam očnjaci u njegovoj vilici očigledno (1 i 2) pokazuju. A sveže meso, naravno, ne bi bilo sveže bez sopstvenog soka bogatog nutrientima.

Fleischsaftgarung (FSG) za zdraviji život Vašeg psa

Kako se osećaš? Odgovor na ovo pitanje zapravo je zasnovan na Vašoj subjektivnoj percepciji zdravlja. Kao kod ljudi, tako i kod pasa, pravi odgovor se sastoji od parametara kao što su fizičko zdravlje, mentalno stanje i socijalni status. Kako se Vaš pas oseća kada zatvorite vrata ispred njega? Fizički zdrav, ali...

Pas je napustio šumu kako bi provodio svoj život pored čoveka pre oko 15000 godina. Danas, pas deli naš životni prostor i oseća se kao pravi član porodice. Šuma je psima i dalje jako zabavna ali ne toliko koliko način života koji danas vode. Porodica je zamenila čopor. Nekada je položaj u čoporu bio krucijalan za dobrobit psa. Danas je to njegov položaj u okviru porodice. Prema tome, pas ne bi trebao da se oseća zapostavljenim u bilo kom segmentu života u odnosu na ostale članove porodice ili njegovog staratelja.