Mesno-ukusna poslastica

Za između obroka

Poslastice pripremljene Fleischsaftgarung metodom

Poslastice pripremljene sa Fleischsaftgarung (FSG) metodom savršene su kao nagrada za treninge i takmičenja. Za pripremu poslastica koristimo Fleischsaftgarung (FSG). Ovaj metod je razvijen u kuhinji, a ne u industrijskim uslovima. Metod je baziran na na tehnikama koje vrhunski kuvari često koriste kako bi meso bilo ukusnije i zdravije kuvanjem u njegovom sopstvenom soku. Fleischsaftgarung je pažljivo odabrana kombinacija ovih kulinarskih tehnika prilagođena potrebama pasa.

Fleischsaftgarung (FSG) je proces u kome se meso kuva u sopstvenim sokovima bogatim nutritientima baš kao u svakoj ozbiljnoj kuhinji. Naše poslastice se prave tako što se meso dugo kuva na niskoj temperaturi u sopstvenim sokovima gde ti sokovi ne ispravaju koristeći kulinarsku tehniku koja se zove redukcija.

Fleischsaftgarung (FSG) proces daje našim poslasticama osobine koje vlasnici i ljubitelji pasa veoma cene:

Fleischsaftgarung (FSG) čuva biološki važne nutritiente u našim poslasticama i to zbog toga što:

  • ✓ Sokovi iz mesa ostaju u njemu
  • ✓ Niske temperature kuvanja i
  • ✓ Dodatka hladno ceđenih ulja nakon hlađenja na sobnoj temperaturi

Fleischsaftgarung (FSG) stvara pravu poslasticu za Vašeg psa bez veštačkih aditiva, konzervanasa, boja i pojačivača ukusa. Ovo je zbog

  • Niska temperatura kuvanja: ovo čuva ukuse u prirodnom sadržaju masti mesa
  • Redukcije: Ova tehnika pripreme koja se koristi u Fleischsaftgarung-u je dobro poznata kuvarima. Sporo kuvanje ( redukcija ) smanjuje količinu vlage u prirodnim sokovima mesa čineći tako prirodni ukus mesa intenzivnijim.

Jedna od tehnika koja se koristi kod Fleischsaftgarung-a je redukcija koja se godinama koristi u kulinarstvu. Redukcija intenzivira prirodne ukuse mesa ali takođe učvršćuje strukturu mesa što čini naše poslastice mekanim i pruža psima uživanje pri žvakanju. Ovo se dešava zahvaljujući samim sokovima mesa.

Fleischsaftgarung (FSG) čini naše poslastice lakim za varenje. Ovo se dešava zbog velike količine svežeg mesa koja se koristi za kuvanje što je osnova za kuvanje mesa u sopstvenim sokovima. Digestivni trakt pasa je prirodno stvoren za varenje mesa. To znači da psi lakše vare meso od ljudi i njihv digestivni trakt upotrebi mnogo više nutritienata iz njega nego ljudski.

Fleischsaftgarung (FSG) takođe znači da nema nadimanja stomaka koje se često javlja nakon konzumiranja konvencionalnih poslastica za pse. Ovo ima mnogo pozitivnih efekata koji poboljšavaju kvalitet života Vašeg psa i takođe pomaže Vašem psu da zadrži pažnju i motivaciju.

Poslastice napravljene Fleischsaftgarung metodom sadrže samo neophdne ugljene hidrate dobre za zdravlje Vašeg psa. Ne sadrži gluten, pšenicu, soju i GMO. Redukcija ugljenih hidrata na samo one neophodne za zdravlje pasa takođe smanjuje stvaranje kamenca na zubima.

U svetu prepunom marketinških slogana, jako je teško razlikovati dobre od loših. Zato smo odlučili da unajmimo TÜV-Süd Elab da redovno i nezavisno testira našu hranu napravljenu Fleischsaftgarung metodom i da objavljuje parametre testiranja i rezultate tako da budu dostupni javnosti.

Parametri testiranja se postavljaju u formi pitanja:

Da li hrana napravljena Fleischsaftgarung (FSG) metodom zaista sadrži onoliki procenat svežeg mesa koliko se navodi u reklami?

  • ✓ Da. Ovo je potvrđeno TÜV-Süd Elab testom

Da li su deklaracije na hrani ispravne i tačne?

  • ✓ Da. Ovo je potvrđeno TÜV-Süd Elab testom

Da li je hrana napravljena Fleischsaftgarung (FSG) metodom bezbedna sa bakteriološke tačke gledišta, tj da ne sadrži bacile i bakterije ( poput Enterobakterije, Ešerihije kolli, Bacillus cereus, Stafilikoke, Clostridium perfringens, Salmonele i ostalih ), kvasce/buđi kao i teške metale i mikotoksine?

  • ✓ a. Ovo je potvrđeno TÜV-Süd Elab testom

Sve informacije su dostupne na linku: www.tuvsud.com/elab/PLATINUM

Naši proizvodi

Click Bits Chicken + Lamb

Poslastice – piletina + jagnjetina

Fit Sticks Chicken + Lamb

Poslastice – piletina + jagnjetina

Fit Sticks Chicken Rabbit

POslastice - piletina + zečetina