Zadovoljne mušterije!

Govore sve

Iskustva vlasnika mačaka

Kada mačka postane novi član porodice, većina vlasnika nastavlja da je hrani hranom koju je preporučio odgajivač ili pak osoblje azila iz kog je udomljena. Obzirom na brojne promene koje u tom trenutku nastaju u životu mačke, a koje sa me po sebi mogu biti jako stresne ishrana hranom na koju je navikla je ispravan potez. Nakon perioda adaptacije dolazi trenutak da odlučite da li ćete je i dalje hraniti istom hranom ili je neophodna promena ishrane. Ukoliko ste neiskusni po pitanju ishrane mačaka, verujemo da Vam iskustva drugih vlasnika mogu biti jako korisna. Na ovoj stranici možete pročitati o tome kako su mačke reagovale na određene vrste hrane. Napominjemo da je svaka mačka individua za sebe te da ne reaguju sve mačke identično na sve vrste hrane. Svakako, čitajući iskustva drugih vlasnika mačaka možete dobiti nagoveštaje kako da izaberete pravu hranu za Vašu mačku.

Tanja B. i njena mačka Ejmi

Kupili smo MeatCrisp našoj mački čim se pojavila na tržištu poučeni dobrim iskustvom sa PLATINUM sočnom suvom hranom koju naš pas Elmo jede od prvog dana od kada smo ga usvojili. Pakovanje se lako otvara, granule su idealne veličine a hrana sjajno miriše.

I naša mačka je oduševljeno krenula da jede.

Apsolutno ne primećujemo nikakve probleme sa varenjem. Sve pohvale od Ejmi i Elma!

Viktorija M. i njene mačke Kivi i Nala:

Od prvog dana od kada smo usvojili Kivi i Nalu imali smo velikih problema u pogledu ishrane suvom hranom. Prošli smo sve: od intolerancije na hranu do gubitka dlake. Postali smo očajni. Kako našeg četrnaestogodišnjeg psa Ejmi hranimo PLATINUM-om od kada je bila štene, čuli smo da se pojavila suva hrana za mačke.Naručili smo pakovanje od 400g grama za početak i mačke su zavolele MeatCrisp od prvog zalogaja.

Svi problemi sa varenjem i dlakom su nestali!

Mačke jedu MeatCrisp sa uživanjem. PLATINUM jednostavno nema konkurenciju!

Karen V. i njene mačke Toto i Persefona:

Pa, prva degustacija MeatCrispa bila je VEOMA uspešna – tanjir je očišćen u rekordnom roku! Oni nisu baš izbirljivi ali im treba vremena da prihvate novu hranu.

Tako da, čini se da imamo novu omiljenu hranu za mačke.

U stvari miriše mnogo ukusnije od hrane koju smo ranije koristili.

Silje i Uve S. sa njihova mačka Stela:

Naša Stela voli MeatCrisp.

Kada smo je hranili drugim hranama za mačke, morali smo svake nedelje da menjamo ukuse. To sad nije potrebno.

To nam olakšava život. Mačka i vlasnici su presrećni!

Julija K. i njene mačke Elena i Ael:

Evo fotografije naših mačaka odmah po isporuci MeatCrisp-a

Period prilagođavanja na novu hranu nije bio neophodan, iako je moj sijamski mačor ( levo ) u svojim seniorskim godinama postao prilično izbirljiv!

Elena ponekad povrati hranu kada je prebrzo jede. Ali ne i MeatCrisp. Oduševljeni smo!

Andre S. sa njegova mačka Moni:

Dugo sam tražio kvalitetnu hranu za mačke. Moja Moni ima veoma dugačku i gustu dlaku. Nažalost, bila je bez sjaja i mnogo se linjala a koža se perutala. Ali to se promenilo

Pošto mi je prijatelj preporučio Meat Crisp, moj Moni opet ima gustu i sjajnu dlaku a perutanje kože i preterano linjanje su prošlost

Sara S. i njena mačka Koko:

Moja Koko je oduvek imala veoma osetljiv stomak: stalno povraća i dijareju. Prema rečima veterinara, on je savršeno zdrava. Ovo je stvaralo veliki kako kod nje tako i kod mene. Ali pošto smo počeli da je hranimo MeatCrispom, to je sada prošlost!

Koko više ne povraća i stolica je čvrsta!

Koko obožava ovu hranu. Veoma smo zadovoljni!

Izveštaj o iskustvu Romi S. sa njenim mačkama Akumi i Shira:

Akumi i Shira su obično veoma izbirljivi u vezi sa suvom hranom, ali pošto smo dobili Platinum MeatCrisp, oni su uvereni.

Oboje vole hranu.

Takođe ima čičak zatvarač na vrhu, što je super zgodno! Veoma smo srećni.

Izveštaj o iskustvu Leonie P. sa njenom mačkom Paulom:

Nije lako pronaći pravu suvu hranu za Pola. Probali smo mnoge stvari i bacili ih. On je zaista izbirljiva mačka.

Sada smo probali Platinumovu suvu hranu i on je jede.

Jednostavno dobro!

Izveštaj o iskustvu Matije H. sa mačkom Grinšom:

Grinša je poput mnogih mačaka: veoma simpatična, ali i veoma izbirljiva kada je u pitanju izbor hrane. Naročito kada je u pitanju suva hrana, prošli smo dosta toga: posle nekoliko dana uvek smo morali da nabavimo novu sortu. To je bilo veoma zamorno.

Međutim, pošto smo otkrili MeatCrisp, on ne želi ništa drugo!

Svaki dan uleti u kuhinju i jasno mi daje do znanja da je hitno vreme da se napuni činija.