Platinum Fit - Bit Protect Mix 150g

Funkcionalne poslastice su namenjene aktivnim psima

1/3

Detalji o proizvodu

Detalji o proizvodu

Sastav proizvoda

Uputstvo za hranjenje

Dostupnos

Detalji o proizvodu

Platinum Fit-Bits Protect Mix, funkcionalne poslastice su namenjene aktivnim psima. Dok se ostali proizvođači oslanjaju na veštačke suplemente prihvatajući jake nus pojave koje idu uz njih, mi se oslanjamo na kombinaciju prirodnih sastojaka u vidu bilja, semenja i ulja. Funkcionalne poslastice su napravljene koristeći FSG (Fleischsaftgarung) i odlične su kao pomoć pri dresuri. Ovaj metod pripreme hrane je razvijen u kuhinji, a ne u industrijskim uslovima. Ceo proces je baziran na tehnikama, koje vrhunski kuvari često koriste, kako bi meso bilo ukusnije i zdravije kuvanjem u njegovom sopstvenom soku. Fleischsaftgarung (FSG) je pažljivo odabrana kombinacija ovih kulinarskih tehnika i prilagođena potrebama pasa. FSG metod podrazumeva kuvanje mesa u sopstvenom soku u vakumu. Nakon dugog kuvanja tokom koga se deo mesnih sokova redukuje nastaju naše funkcionalne poslastice

Funkcionalne poslastice Fit-Bits Protect pripremljene FSG (Fleischsaftgarung) metodom se sastoje većinom od kuvanog mesa što podrazumeva da:

✓ Podjednako hranljive kao BARF

✓ Odlične za izgradnju mišićne mase

✓ Brzo se vare

✓ Efikasnu apsopciju nutrienata

✓ Mekane za žvakanje zahvaljujući mesnim sokovima

Sastav proizvoda

Sastav

Sveža piletina 73%, sušeni krompir, hladno ceđeno devičansko lososovo ulje, hladno ceđeno devičansko ulje semena lana, lososovo ulje, sušena pulpa jabuke, kokosovo ulje (sa 60% laurične kiseline), sušeni šipak, ulje crnog kumina, sušeno cirtusno bilje, ekstrakt ruzmarina, ekstrakt semena grejpfuta.

Analitički sastav

Sirovi proteini 25% Sirove masti 11%
Sirovi pepeo 8,5% Sirova vlakna 2,7%
Kalcijum 1,5% Fosfor 1%
Vlaga (prirodna) 20%

Aditivi po kg

Bez dodataka vitamina i minerala.

Uputstvo za hranjenje

Za optimalan efekat davati najmanje 3x3 Fit-Bits-a dnevno (na 1-6kg telesne težine), 3x7 Fit-Bits-a (na 7-19kg telesne težine), 3x10 Fit Bits-a (na 20+ kg telesne težine). Maksimalna dnevna količina je 30-do Fit-Bits-a na 10kg telesne težine. Efekti se vide za 1-2 nedelje u zavisnosti od psa do psa.

Napomena:

Pre davanja kujama koje su skotne, doje ili psima koji su trenutno na nekoj terapiji, pre davanja ovih poslastica obavezno konsultujte veterinara. Preporučujemo da se funkcionalne poslastice daju psima starosti od 1 godine pa naviše. Ukoliko želite da Fit-Bits dajete psima mlađim od 1 godine obavezno konsultujte veterinara. Moguće je kombinovati više vrsta Fit-Bits-a.

Ipak, uzimajući u obzir preporučene dnevne količine trebalo bi kombinovati maksimalno 2 vrste poslastica kod pasa težine do 30kg.

Dostupno u pakovanju od 150g

Dostupnost

Uskoro ponovo dostupan.

Sa zadovoljstvom vam šaljemo neobavezujuće obaveštenje e-poštom čim artikal ponovo bude dostupan.

Molimo Vas da izaberete neku od ponuđenih opcija!

Vaš Platinum

2019, 2020 i 2021 najbolje ocenjena hrana za pse na nezavisnom onlajn portalu CheckForPet. Preko 50.000 pozitivnih recenzija kupaca u Trusted Shops-u.

Često postavljena pitanja

Iskustva korisnika

Pre nego što sam otkrila PLATINUM moj pas Nala je probala mnogo različitih vrsta hrane ali je imala intoleranciju na sve njih. Otkada je hranim PLATINUM-om svi problemi koje je imala su nestali. Bilo da se radi o sočnoj suvoj hrani, vlažnoj hrani ili poslasticama i bez obzira na ukus hrane. Nala voli sve. Posebno poslastice.

Stephanie R. sa svojim psom Nalom

Uno je razigran i živahan fok terijer. Hrana za njega nije samo ishrana, on voli svoje poslastice. Već smo koristili PLATINUM suvu hranu za pse u školi za pse da ga nagradimo za slušanje komandi ili da ga motivišemo za nove trikove. Takođe voli kada ih stavimo u njegovu kuglicu za hranu, i mora da je kotrlja da bi pustio male komadiće.

U svaku porudžbinu dodajemo neke od malih sočnih šoljica. Oni se služe posebnim danima kao „gozbe“. Da, Uno je malo razmažen.

PLATINUM pomaže u tome: redovno dobijamo našu pošiljku koja se automatski isporučuje u našu kuću. Uvek prvoklasna usluga i kvalitet. A ako odložimo pretplatu za nekoliko dana, servisni tim je uvek ljubazan i od pomoći. Hvala, PLATINUM!

Kornelija V. sa svojim psom Uno

Imam samo pozitivna iskustva sa vašom hranom sa mojim labradorom. On ima osetljiv stomak, ali do sada je dobro podnosio vašu hranu.

Pomogli ste mu da se oslobodi simptoma.

Pa hvala Vam!

Gernot M. sa svojim psom Lavom

Jeo je različite marke i vrste hrane. Međutim, nakon nekog vremena, hrana se nije slagala sa njim, pa bismo probali drugu, i to je trajalo neko vreme.

Prešao sam na PLATINUM pre više od 2 godine i od tada on nikada nije imao problema. Veoma dobro podnosi hranu, i mokru i suvu. Glavni razlog zašto sam odabrao PLATINUM bio je visok sadržaj mesa. Takođe, mokra hrana zaista dobro miriše, a suva je blago mekana. Takođe je veoma zdrav.

Veoma smo srećni što smo prešli na PLATINUM i ostaćemo verni kupci.

Ivon A. sa svojim psom Rokijem

Još od svog šteneta jede PLATINUM suvu hranu za pse. Uvek je to odlično podnosio. Pošto je Joši veoma aktivan pas, nije uvek jeo. Već otprilike godinu dana hranimo ga i mokrom hranom.

On mnogo voli ovu kombinaciju

Joši jede sve ukuse, ali mislim da mu je apsolutni favorit piletina.

Larisa V. sa svojim psom Jošijem