Menu Adult Beef + Chicken

Kompletna vlažna hrana - Govedina + piletina

Dostupno u:

375g

375g

185g

185g

90g

90g

1/3

Detalji o proizvodu

Detalji o proizvodu

Sastav proizvoda

Uputstvo za hranjenje

Dostupnost

Detalji o proizvodu

Koristimo Fleischsaftgarung (FSG) metodu za pripremu naše vlažne hrane za odrasle pse Meni Beef + Chicken. FSG je metoda pripreme svežeg mesa. Razvijena je u kuhinji, a ne u industriji stočne hrane. Metoda se zasniva na tehnikama koje kulinari često koriste kako bi meso učinili ukusnijim i zdravijim upotrebom mesnih sokova. Fleischsaftgarung (FSG) je pažljivo odabrana kombinacija ovih tehnika kuvanja, prilagođena fizičkim potrebama i interesovanjima pasa. FSG je proces u kome se sveže meso kuva u sopstvenom mesnom soku bogatom hranljivim sastojcima, baš kao u kuhinji. Naša vlažna hrana Meni Govedina + piletina kreirana je tehnikom kratkog kuvanja. Ova tehnika kuvanja funkcioniše samo u Tetra Recart® kartonskoj kutiji jer to omogućava brže dostizanje unutrašnje temperature svežeg mesa preko uskih strana nego u konzervi.

Zbog jedinstvene FSG metode pripreme, naša hrana je:

✓ Posebno hranljiva

✓ Prava poslastica za Vašeg psa

✓ Visoko svarljiva

✓ Veoma mekana

✓ Sadrže manje ugljenih hidrata

Fleischsaftgarung (FSG) metoda pripreme čini Platinum hranu za pse ekvivalentnom visokokvalitetnoj ljudskoj hrani. Našu hranu za pse redovno testiramo u jednom od najpoznatijih nezavisnih centara u Nemačkoj - TUV SUD ELAB.

Sastav

Sastav

Sveže pileće meso 48%, sveže goveđe meso 35%, dehidrirani krompir, brokoli, šargarepa, praziluk, lososovo ulje, hlano ceđeno maslinovo ulje, sušeni pivski kvasac.

Analitički sastav

Sirovi proteini 14.5 % Sirova ulja I masti 0.65 %
Sirovi pepeo 9.0 % Kalcijum 0.65 %
Sirova vlakna 2.0 % Fosfor 0.47 %
Vlaga (prirodni sadržaj) 69.0 %

Hranljivi dodaci po kilogramu ( elemnti u tragovima i jedinjenja elemenata u tragovima ):

Vitamini: Vitamin D3 ( 3a671 ) 480 IU, Vitami E ( 3a700 ) 60mg. Bakar ( E-4 bakar sulfat pentahidrat ) 1mg, Cink ( 3b603 cink oksid ) 15mg, Selenium ( E-8 sodium selenit ) 0,03mg

Uputstvo za hranjenje

Prelazak na ishranu PLATINUM Menu-jem

Preporučujemo prelazak na Platinum vlažnu hranu bez perioda prilagođavanja. Nije neophodno polako uvoditi hranu u ishranu Vašeg ljubimca i mešanje sa hranom kojom je prethodno hranjen.

Količina hrane u g

Težina psa u kg Količina hrane* po 1 kg telesne težine psa u g
1-10 30
11-25 25
25+ 20

Primer hranjenja vlažnom hranom

Težina psa u kg Količina hrane* u g 90-g-pack 185-g-pack 375-g-pack
2 80 - 104 ≈ 1 ≈ 1/2
4 160 - 208 ≈ 2 ≈ 1 ≈ 1/2
12 324 - 420 ≈ 2 ≈ 1
30 660 - 870 ≈ 2

* Tabela ishrane je informativnog karaktera te se dnevne količine hrane trebaju prilagoditi individualnim potrebama psa.

Preuzmi tabelu ishrane u PDF-u

Dostupnost

Uskoro ponovo dostupan.

Prijavite se na mail listu kako bi Vam poslali obaveštenje kada proizvod bude ponovo dostupan.

Da biste se prijavili za obaveštenje, prijavite se sa svojom adresom
e-pošte i lozinkom prvi. Da biste se prijavili Ulogujte se!

2019, 2020 i 2021 najbolje ocenjena hrana za pse na nezavisnom onlajn portalu CheckForPet. Preko 50.000 pozitivnih recenzija kupaca u Trusted Shops-u.

Često postavljena pitanja

Poznata hrana u novom dizajnu

Iskustva korisnika

Fiona je veoma aktivan pas, ali je i pomalo princeza. Nije svaka hrana dovoljno dobra za nju. Sa PLATINUM-om smo konačno pronašli hranu koju ona zaista voli da jede. Ona voli i mokru i suvu sortu.

Michelle H. sa svojim psom Fionom

Uno je razigran i živahan foks terijer. Hrana je za njega takođe i izvor zabave. Već smo koristili PLATINUM sočnu suvu hranu za pse u školi za pse da ga nagradimo za slušanje komandi ili da ga motivišemo za nove trikove. Takođe voli kada ih stavimo u njegovu kuglicu za hranu, i mora da je kotrlja da bi pustio male komadiće.

Svaki put kada naručujemo PLATINUM sočnu suvu hranu u porudžbinu dodamo i poslastice. One se služe posebnim danima. Da, Uno je malo razmažen.

Kornelija V. sa svojim psom Unom

Imam samo pozitivna iskustva sa Vašom hranom. Moj labrador ima osetljiv stomak, ali do sada je dobro podnosio Vašu hranu.

Pomogli ste mu da se oslobodi simptoma.

Pa hvala Vam!

Gernot M. sa svojim psom Lavom

Jeo je različite marke i vrste hrane. Međutim, nakon nekog vremena, hrana se nije slagala sa njim, pa bismo probali drugu, i to je trajalo neko vreme.

Prešao sam na PLATINUM pre više od 2 godine i od tada on nikada nije imao problema. Veoma dobro podnosi hranu, i mokru i suvu. Glavni razlog zašto sam odabrao PLATINUM bio je visok sadržaj mesa. Takođe, mokra hrana zaista dobro miriše, a suva je blago mekana. Takođe je veoma zdrav.

Veoma smo srećni što smo prešli na PLATINUM i ostaćemo verni kupci.

Ivon A. sa svojim psom Rokijem

Još od kada je bio štene jede PLATINUM suvu hranu za pse. Od prvog dana se pokazalo da mu prija. Pošto je Joši veoma aktivan pas, potrebne su mu malo veće količine hrane. Već otprilike godinu dana hranimo ga i vlažnom hranom.

On mnogo voli ovu kombinaciju

Joši jede sve ukuse, ali mislim da mu je apsolutni favorit piletina.

Larisa V. sa svojim psom Jošijem

Često postavljana pitanja

Zašto je hrana ista za sve rase?
Svaki pas potiče od vuka. Njihov digestivni trakt je napravljen za varenje mesa. Naše granule su napravljene tako da ih lako može apsorbovati organizam svih rasa od Čivave do Nemačke doge i zadovoljavaju nutritivne potrebe svih rasa podjednako.
Zašto PLATINUM nema posebnu hranu za starije pse?
Zdravi stariji psi mogu slobodno jesti PLATINUM hranu kako se ona lako vari a sastojci u njoj su vrhunskog kvaliteta. Uzmite u obzir da sa godinama, nivo energije kod pasa opada te da količine hrane treba smanjiti ukoliko je neophodno. Ukoliko Vaš stariji pas pati od neke bolesti, preporučujemo konsultaciju sa našim veterinarima pre davanja PLATINUM hrane
Da li mogu mom psu da dam PLATINUM sočnu suvu hranu i vlažnu hranu u istom danu?
Kako bi uneli raznolikost u ishranu Vašeg psa bez problema možete kombinovati sve varijante PLATINUM hrane. Nije važno da li dajete sočnu suvu hranu ujutru a vlažnu uveče ili obrnuto. Kombinovanje ove dve varijante hrane u jednom obroku takođe nije problem kako se obe podjednako lako vare.
Koji ukus sočne suve hrane je najbolji za mog psa?
Ukoliko Vaš pas nema nikakve intolerancije i alergije možete mu dati Adult Chicken, Adult Beef + Potato, Adult Lamb + Rice ili Adult Iberico + Greens. Prosto odaberite onaj ukus koji Vaš pas najviše voli. Naravno možete mešati sve varijante hrane ili bez problema prebacivati Vašeg psa sa jedne na drugu. Sva PLATINUM sočna suva hrane zbog svog sastava zadovoljava sve nutritivne potrebe Vašeg psa.
Kako da svog psa prebacim na ishranu PLATINUM sočnom suvom hranm sa ishrane konvencionalnim hranama?
Preporučujemo da to uradite odmah, bez prelazne faze. Zbog njene svarljivosti nije preporučeno da se PLATINUM hrana mesa sa konvencionalnim hranama
Zašto PLATINUM obrađuje sveže meso?
U poređenju sa konvencionalnim suvim hranama za pse, koje se većinom prave od mesnih derivata i nus-produkata, PLATINUM se pravi od minimum 70% svežeg mesa koje se polako kuva u sopstevnom soku. Razlika između mesnih derivate I nus-produkata i svežeg mesa je ogromna. Kako bi se dobli mesni derivati neophodno je sveže meso izložiti jako visokim temperaturama dug vremenski period, često pod visokim pritiskom. Ovakva obrada uklanja sokove samo mesa koji su bogati nutrientima zajedno sa mašću koja je bogata ukusima. To znači da su mesni derivati daleko manje bogati nutrientima od svežeg mesa. Iz svakodnevnog kuvanja znamo da su mesni sokovi I mast ono što pečenom mesu daje čar. Iz tog razloga mi koristimo sveže meso za pripremu naše hrane. Zahvaljujući metodi sporog kuvanja u sopstvenim sokovima PLATINUM sočna suva hrana ne sadrži pojačivače ukusa, veštačke boje I pojačivače mirisa.
Da li PLATNUM testira svoje proizvode na životinjama?
Ne. Možete biti sigurni da nikakvi eksperimenti na životinjama nisu sprovođeni tokom razvoja i proizvodnje naše hrane i proizvoda za negu - ni sa naše strane ni sa strane trećeg lica
Da li bez problema mogu svom psu da dajem različite varijante Adult hrane?
U principu, prelaz sa jedne na drugu varijantu Adult hrane je moguć u svakom trenutku. Možete svakodnevno mešati različite varijante. Ipak, na prvom mestu preporučujemo da prvo potrošite otvorenu vrećicu hrane. Takođe, ne preporučujemo mešanje različitih varijanti PLATINUM hrane tokom prvih dana hranjenja psa njom ili ukoliko ste upoznati sa nekim intolerancijama na hranu Vašeg psa.
Koliki je rok trajanja PLATINUM hrane?
Sočna suva hrana ima rok trajanja 18 meseci od datuma proizvodnje. Vlažna hrana ima rok trajanja od 36 meseci od datuma proizvodnje dok Menu Mini ima rok trajanja 24 meseca od datuma proizvodnje.