MeatCrisp Kitten Fish - NOVO

Kompletna hrana sa ribom namenjena ishrani mačića i juniora

1/3

Detalji o proizvodu

Detalji o proizvodu

Sastav proizvoda

Ishrana PLATINUM MeatCrisp-om

Dostupnos

Detalji o proizvodu

MeatCrisp Kitten Fish Ovo je prva kompletna hrana napravljena Freshmeatdryer-om ( sertifikovana tehnika sušenja svežeg mesa cirkulacijom vazduha na niskim temperaturama ). Sadrži prirodne nutriente i amino kiseline što je čini najbližom prirodnoj hrani kojom se mačke hrane. Ukoliko hranite Vašu mačku MeatCrisp-om biće zadovoljnija, opuštenija a samim tim i srećnija. Hrskava tekstura i ukus pravog mesa učiniće da Vaša mačka neće želeti da jede nijednu drugu hranu za mačke. MeatCrisp ne sadrži atraktante ( pojačivače ukusa ).

Prednosti MeatCrisp-a:

✓ 86% sveže ribe ( bez ribljeg brašna i prerađevina od ribe )

✓ Prirodni sastojci

✓ Ne sadrži atraktante ( pojačivače ukusa )

✓ Bez žitarica koje sadrže gluten

✓ Bogata nutrientima i laka za varenje

✓ Optimalan sadržaj taurina

Sastav proizvoda

Sastav

86% sveže meso ribe, Flor De Maiz ( najfinije kukuruzno brašno ), hladno ceđeno devičansko kokosovo ulje (sa 60% laurične kiseline), hladno ceđeno devičansko ulje kanole, sušeni izolat proteina povrća, pirinač, sušeni kormpir, sušeni pivski kvasac, sušeni grašak, sušena vlakna povrća

Analitički sastav

Sirovi proteini 40% Sirova mast 18%
Sirovi pepeo 7,5% Sirova vlakna 3%
Kalcijum 1,1% Fosfor 1%

Dodaci po kilogramu proizvoda

Vitamini: 3a672a/vitamin A 35,000 IU, 3a671/vitamin D3 1,500 IU, 3a700i/vitamin E 200 mg. Eelemnti u tragovima: 3b101/gvožđe 40 mg, 3b203/jod 1.5 mg, 3b405/bakar 10 mg, 3b505/mangan 10 mg, 3b502/mangan 20 mg, 3b603/cink 80 mg, 3b612/cink 40 mg, 3b810/selenijum 0.05 mg, 3b802/selenijum 0.1 mg, 3a370/taurin 1,500 mg.

Energetska vrednost na 100g

386 kcal

Ishrana PLATINUM MeatCrisp-om

Prelazak na ishranu PLATINUM MeatCrisp-om

Pređite na ishranu ovom hranom tako što ćete mački davati, za početak, najmanju količinu hrane iz tabele i to nekoliko dana. Nakon nedelju dana mačka će se u potpunosti navići na ovu hranu.

Sveža voda mora uvek biti dostupna mačkama. Pređite na ishranu ovom hranom tako što ćete mački davati, za početak, najmanju količinu hrane iz tabele i to nekoliko dana. Nakon nedelju dana mačka će se u potpunosti navići na ovu hranu. Ukoliko mačka i dalje odbija ovu hranu, vratite se na hranu koju hoće da jede i počnite proces prelaska na našu hranu ali u dužem vremenskom periodu. Ne dozvolite da mačka danima ne jede ništa jer to može biti štetno po njeno zdravlje.

Tabela ishrane

Težina mačke u kg Preporučena dnevna količina hrane u g
32 41
3 54
4 65
5 76
6 86
7 95
8 104

Neka sveža voda bude dostupna u svakom trenutku.

Dostupnost

Uskoro ponovo dostupan.

Prijavite se na mail listu kako bi Vam poslali obaveštenje kada proizvod bude ponovo dostupan.

Molimo Vas da izaberete neku od ponuđenih opcija!

Vaš Platinum

Često postavljena pitanja

Često postavljana pitanja

Da li PLATINUM izvodi eksperimente na životinjama?
Ne, možete se osloniti na činjenicu da se nikakvi eksperimenti na životinjama ne vrše za razvoj proizvoda i proizvodnju naših proizvoda za hranu i negu - ni mi, ni bilo koja treća strana.
Kakav je sadržaj mesa u MeatCrispu?
Sadržaj svežeg mesa u MeatCrispu je 83%. Ovo pokriva osnovnu potrebu mačke za visokim sadržajem mesa. Mačke, za razliku od drugih životinja, mogu veoma dobro da generišu energiju iz mesa, zbog čega je njihov metabolizam dizajniran za visok sadržaj mesa.
Koji je rok trajanja MeatCrispa?
MeatCrisp ima rok trajanja od 18 meseci nakon izlaska iz fabrike.
Koji je najbolji način za čuvanje MeatCrispa?
Da biste izbegli gubitak ukusa, čuvajte MeatCrisp u originalnoj vrećici. Integrisani zatvarač na kopču omogućava da se lako i bezbedno ponovo i ponovo zatvori na hermetički način.
Da biste izbegli kontaminaciju parazitima, savetujemo da ne prelivate u druge posude
Zašto je sveže meso uključeno u MeatCrisp?
Sveže meso ima veći sadržaj hranljivih materija, veću biološku vrednost i veću svarljivost proteina u odnosu na meso i obroke životinjskog porekla, koji se uglavnom koriste u konvencionalnoj hrani za mačke. Štaviše, hranljive materije i aromatične masti kao i mesni sok bogat hranljivim materijama uopšte se ne nalaze u mesu i životinjskim obrocima, dok ih ima u svežem mesu. To je zbog izloženosti visokim temperaturama tokom proizvodnje mesnih i životinjskih obroka. Ovaj negativni efekat se pogoršava u konvencionalnoj proizvodnji stočne hrane, jer najčešće korišćeni proces ekstruzije takođe uključuje visoke temperature u kombinaciji sa visokim pritiskom. MeatCrisp se, s druge strane, priprema sa mašinom za sušenje svežeg mesa. Ovim je po prvi put moguće pripremiti zdravu suvu hranu za mačke od svežeg mesa. Izvanredna stvar kod Freshmeatdrier-a je to što čuva prirodne mikronutrijente i aminokiseline svežeg mesa. To je zato što Freshmeatdrier hrska sveže meso zajedno sa ostalim sastojcima koji su važni za zdravlje mačaka na niskoj temperaturi i sa cirkulišućim vazduhom. Sporo i ravnomerno sušenje čuva prirodan ukus mesa uz održavanje odgovarajućeg hranljivog sastava za zdravlje mačaka. MeatCrisp je stoga super ukusan za vašu mačku i ne treba mu nikakvo mamljenje.
Mogu li svojoj mački dati dodatnu vlažnu hranu?
Ako želite da svojoj mački ponudite dodatnu raznolikost kroz vlažnu hranu, to je moguće. Molimo vas da ih hranite odvojeno u MeatCrispu, a ne da ih mešate u jednom obroku.
Koliko često treba da hranim svoju mačku?
Nekoliko malih obroka dnevno je najbolje za mačke. Međutim, trebalo bi da odlučite na individualnoj osnovi koliko obroka treba vašoj mački dnevno u skladu sa njenim navikama u ishrani. Nikada ne bi trebalo da nudite više od jednog dnevnog obroka dnevno. Za mačke koje same dele svoju porciju, moguće je dopuniti dnevni obrok jednom dnevno. Međutim, mačke koje uvek jedu svoje porcije direktno treba da dobiju nekoliko manjih obroka dnevno. Hranjenje iz automatskih hranilica je takođe moguće i MeatCrisp je idealan za ovo.
Kako da znam da li moja mačka ima idealnu težinu?
Njihovo vaganje daje dobar pokazatelj, ali naravno postoje razlike u zavisnosti od rase. Najbolji način da procenite stanje vaše mačke je dodirom i pogledom. Rebra ne bi trebalo da budu vidljiva ili direktno opipljiva, ali takođe ne bi trebalo da budu sakrivena ispod debelog sloja masti. Uz blagi pritisak, trebalo bi da možete dobro da osetite rebra kada ih milujete. Struk treba da bude vidljiv, zavisno od dlake, ali u svakom slučaju treba da bude lako opipljiv i uži od grudi. Pored toga, nabor kolena (kožni nabor između stomaka i zadnje noge) treba da bude koža na koži, odnosno bez sloja masti.
Zašto postoji taurin u MeatCrispu i koliko ga ima?
Taurin je esencijalna aminokiselina za mačke. To znači da mačka ne može sama da proizvede ovu aminokiselinu i mora da je unese hranom. Količina taurina sadržana u MeatCrispu zadovoljava potrebe zdrave mačke.
Kada treba preći sa ishrane Kitten hranom na ishranu Adult hranu?
Kako je Kitten hrana posebno prilagođena ishrani mačića od 2. meseca života i mladih mačaka prelazak na Adult hranu se preporučuje kada mačka navrši 12 meseci starosti.