Meni Adult Chicken

Kompletna vlažna hrana - Piletina

Dostupno u:

375g

375g

185g

185g

90g

90g

1/3

Detalji o proizvodu

Detalji o proizvodu

Sastav proizvoda

Uputstvo za hranjejne

Dostupnost

Detalji o proizvodu

Koristimo Fleischsaftgarung (FSG) metodu za pripremu naše vlažne hrane za odrasle pse Meni Chicken. FSG je metoda pripreme svežeg mesa. Razvijena je u kuhinji, a ne u industriji stočne hrane. Metoda se zasniva na tehnikama koje kulinari često koriste kako bi meso učinili ukusnijim i zdravijim upotrebom mesnih sokova. Fleischsaftgarung (FSG) je pažljivo odabrana kombinacija ovih tehnika kuvanja, prilagođena fizičkim potrebama i interesovanjima pasa. FSG je proces u kome se sveže meso kuva u sopstvenom mesnom soku bogatom hranljivim sastojcima, baš kao u kuhinji. Naša vlažna hrana Meni Piletina kreirana je tehnikom kratkog kuvanja. Ova tehnika kuvanja funkcioniše samo u Tetra Recart® kartonskoj kutiji jer to omogućava brže dostizanje unutrašnje temperature svežeg mesa preko uskih strana nego u konzervi.

Zbog jedinstvene FSG metode pripreme, naša hrana je:

✓ Posebno hranljiva

✓ Prava poslastica za Vašeg psa

✓ Visoko svarljiva

✓ Veoma mekana

✓ Sadrže manje ugljenih hidrata

Fleischsaftgarung (FSG) metoda pripreme čini Platinum hranu za pse ekvivalentnom visokokvalitetnoj ljudskoj hrani. Našu hranu za pse redovno testiramo u jednom od najpoznatijih nezavisnih centara u Nemačkoj - TUV SUD ELAB.

Sastav proizvoda

Sastav

Sveže pileće meso (83%), mrvljeni pirinač, dehidrirano povrće (brokoli, šargarepa, praziluk), lososovo ulje, sušeni pivski kvasac, maslinovo ulje.

Analitički sastav

Sirovi proteini 15.0 % Sirove masti 0.6 %
Sirovi pepeo 9.7 % Kalcijum 0.6 %
Sirova vlakna 2.0 % Fosfor 0.4 %
Vlaga (prirodni sadržaj) 65.0 %

Hranljivi dodaci po kilogramu

Vitamini, provitamini i hemijski dobro definisane supstance koje imaju sličan efekat :(E - 672) vitamin A 4, 000 IU, (E - 671) vitamin D3 480 IU, (3a700) vitamin E (alfa - tocoferol acetate) 60 mg. Elementi u tragovima i jedninjenja elemenata u tragovima: (E - 1) gvožđe sulfat, heptahidrat 60 mg, (E - 2) kalijum jodid 0. 45 mg, (E - 3) kobalt - (II) - karbonat, monohidrat 0. 3 mg, (E - 4) bakar - (ll) - sulfat, pentahidrat 6 mg, (E - 5) mangan - (ll) - sulfat, monohydrat 20 mg, (E - 6) cink oksid 65 mg, (E - 8) sodium selenite 0. 12 mg.

Uputstvo za hranjenje

Prelazak na ishranu PLATINUM Menu-jem

Preporučujemo prelazak na Platinum vlažnu hranu bez perioda prilagođavanja. Nije neophodno polako uvoditi hranu u ishranu Vašeg ljubimca i mešanje sa hranom kojom je prethodno hranjen.

Količina hrane u g

Težina psa u kg Količina hrane* po 1 kg telesne težine psa u g
1 - 4 40-52
5 - 9 32 - 42
10 - 19 27 - 35
20 - 39 22 - 29
40 + 19 - 25

Primer hranjenja vlažnom hranom

Težina psa u kg Količina hrane* u g 90-g-pack 185-g-pack 375-g-pack
2 80 - 104 ≈ 1 ≈ 1/2
4 160 - 208 ≈ 2 ≈ 1 ≈ 1/2
12 324 - 420 ≈ 2 ≈ 1
30 660 - 870 ≈ 2

* Tabela ishrane je informativnog karaktera te se dnevne količine hrane trebaju prilagoditi individualnim potrebama psa.

Preuzmi tabelu ishrane u PDF-u

Dostupnost

Uskoro ponovo dostupan.

Prijavite se na mail listu kako bi Vam poslali obaveštenje kada proizvod bude ponovo dostupan.

Molimo Vas da izaberete neku od ponuđenih opcija!

Vaš Platinum

2019, 2020 i 2021 najbolje ocenjena hrana za pse na nezavisnom onlajn portalu CheckForPet. Preko 50.000 pozitivnih recenzija kupaca u Trusted Shops-u.

Često postavljena pitanja

Poznata hrana u novom dizajnu

Iskustva korisnika

Fiona je veoma aktivan pas, ali je i pomalo princeza. Nije svaka hrana dovoljno dobra za nju. Sa PLATINUM-om smo konačno pronašli hranu koju ona zaista voli da jede. Ona voli i mokru i suvu sortu.

Michelle H. sa svojim psom Fionom

Uno je razigran i živahan foks terijer. Hrana je za njega takođe i izvor zabave. Već smo koristili PLATINUM sočnu suvu hranu za pse u školi za pse da ga nagradimo za slušanje komandi ili da ga motivišemo za nove trikove. Takođe voli kada ih stavimo u njegovu kuglicu za hranu, i mora da je kotrlja da bi pustio male komadiće.

Svaki put kada naručujemo PLATINUM sočnu suvu hranu u porudžbinu dodamo i poslastice. One se služe posebnim danima. Da, Uno je malo razmažen.

Kornelija V. sa svojim psom Unom

Imam samo pozitivna iskustva sa Vašom hranom. Moj labrador ima osetljiv stomak, ali do sada je dobro podnosio Vašu hranu.

Pomogli ste mu da se oslobodi simptoma.

Pa hvala Vam!

Gernot M. sa svojim psom Lavom

Jeo je različite marke i vrste hrane. Međutim, nakon nekog vremena, hrana se nije slagala sa njim, pa bismo probali drugu, i to je trajalo neko vreme.

Prešao sam na PLATINUM pre više od 2 godine i od tada on nikada nije imao problema. Veoma dobro podnosi hranu, i mokru i suvu. Glavni razlog zašto sam odabrao PLATINUM bio je visok sadržaj mesa. Takođe, mokra hrana zaista dobro miriše, a suva je blago mekana. Takođe je veoma zdrav.

Veoma smo srećni što smo prešli na PLATINUM i ostaćemo verni kupci.

Ivon A. sa svojim psom Rokijem

Još od kada je bio štene jede PLATINUM suvu hranu za pse. Od prvog dana se pokazalo da mu prija. Pošto je Joši veoma aktivan pas, potrebne su mu malo veće količine hrane. Već otprilike godinu dana hranimo ga i vlažnom hranom.

On mnogo voli ovu kombinaciju

Joši jede sve ukuse, ali mislim da mu je apsolutni favorit piletina.

Larisa V. sa svojim psom Jošijem

Često postavljana pitanja

Zašto je hrana ista, bez obzira na rasu psa?
Svaki pas je poreklom od vukova, digestivni trakt je dizajniran za meso. Naši grizovi su dizajnirani tako da ih može lako apsorbovati bilo koja rasa od čivave do nemačke doge i podjednako zadovoljavaju potrebe svih rasa.
Zašto PLATINUM nema sortu za starije pse?
Zdrav stariji pas se i dalje može hraniti PLATINUM-om jer je naša hrana veoma laka za varenje i sastojci koje sadrži su visokog kvaliteta. Imajte na umu, međutim, da se potrošnja energije smanjuje sa godinama i količinu hrane treba smanjiti ako je potrebno. Ako se kod Vašeg starijeg psa otkrije bolest, preporučujemo individualni savet našeg veterinarskog odeljenja.
Mogu li svom psu dati mokru i suvu hranu istog dana?
Ako želite da svom psu ponudite malo raznovrsnosti, lako možete da prebacujete između svih vrsta PLATINUM hrane. Nije bitno da li ujutru dajete mokru hranu, a uveče suvu ili obrnuto. Moguća je i kombinacija mokre i suve hrane u jednom obroku, pošto oba oblika hranjenja imaju istu svarljivost sa PLATINUM-om.
Koju vrstu vlažne hrane da izaberem za svog psa?
Izbor između svih naših sorti u potpunosti zavisi od ukusa vašeg psa. Možete menjati ukuse za odrasle u bilo kom trenutku po želji, sve dok nema poznatih netolerancija. Svaka od naših sorti je potpuna hrana koja zadovoljava sve potrebe vaših pasa.
Kako da prebacim sa konvencionalne mokre hrane na PLATINUM meni?
Prelazak sa konvencionalne mokre hrane na PLATINUM meni treba da se izvrši odmah bez prelazne faze. Ako vaš pas ima veoma osetljiv stomak, možete polako da dodajete PLATINUM meni u periodu od 1-2 dana dok se promena ne završi.
Zašto PLATINUM prerađuje sveže meso?
U poređenju sa konvencionalnom suvom hranom, koja se uglavnom pravi od mesnog brašna, metoda sporog kuvanja mesnog soka zahteva najmanje 70% svežeg mesa da bi se pripremila PLATINUM suva hrana. Razlika između mesnog obroka i svežeg mesa je veoma ogromna. Da bi se od svežeg mesa dobilo mesno brašno, sveže meso se mora jako zagrevati i dugo izlagati visokoj toploti, često i visokom pritisku. Ovo uklanja sok od mesa bogat hranljivim materijama iz svežeg mesa pored masti nosioca ukusa. Mesno brašno je stoga značajno manje hranljivih sastojaka od svežeg mesa. Iz kuvanja znamo da mesni sok i mast pre svega čine zadovoljstvo pečenjem, zbog čega nedeljno pečenje ne spremamo sa mesnim obrokom. Zahvaljujući metodi sporog kuvanja mesnog soka, PLATINUM suva hrana ne sadrži nikakve brave ili arome, boje ili mirisne supstance i pojačivače ukusa.
Da li PLATINUM izvodi eksperimente na životinjama?
Ne, možete se osloniti na činjenicu da se nikakvi eksperimenti na životinjama ne vrše za razvoj proizvoda i proizvodnju naših proizvoda za hranu i negu - ni mi, ni bilo koja treća strana.
Koliki je vek trajanja PLATINUM-a?
Suva hrana za pse je trajna 18 meseci nakon proizvodnje, mokra hrana za pse MENU traje 36 meseci, a MENU Mini 24 meseca nakon proizvodnje.